Social Media IconsSocial Media IconsSocial Media IconsSocial Media Icons

© Terracon d.d. Split. Autorska prava pridržana. Uvjeti korištenja.

Ne dajte suncu da vam pokvari make-up!

Ljetne vrućine čest su krivac za migracije crne olovke ispod očiju kao i za niz make-up poteškoća s kojima se borimo svakog ljeta.
Kako prkositi ljetnim vrućinama, a da nam make-up ostane postojan? Doznali smo to od vizažistice Mie Pocrnjić.

received_393195124220547 (Custom)

– Drage djevojke i žene, prije nego make-up za ljetnih dana upotrijebite da ukrasite svoje lice, važno je da vam lice mora biti SVJEŽE, HIDRATIZIRANO i ČISTO! Priuštite si TONIK kojeg ćete svakodnevno koristiti, a koji će vratiti vašoj koži sjaj kao i FLUID koji bez obzira na vrućinu trebate nanijeti prije šminkanja. Preporučujem OIL of OLAZ – laganu bazu koja osvježava kožu te sužava pore na licu.
Po završetku priprema za nanošenje ljetnog make-upa posegnite za tekućim puderom ili puderom u kamenu, laganim bronzerom i sjajilom za usne u neutralnoj nijansi. Idealan dnevni make-up koji ljeti svakoj pripadnici ljepšeg spola preporučujem!
Time ćete licu dati svježinu, a naneseni make-up ćete zaštiti od vrućina nanošenjem fiksatora ili termalne vodice u spreju.
Nadam se da ćete isprobati moju predloženu taktiku za zaštitu make-upa od ljetne žege jer uistinu funkcionira – poručila je vizažistica Mia Pocrnjić.

Jelena Perko, novinarka, mag.oec

Comments are closed.

Social Media IconsSocial Media IconsSocial Media IconsSocial Media Icons

© Terracon d.d. Split. Autorska prava pridržana. Uvjeti korištenja.