Social Media IconsSocial Media IconsSocial Media IconsSocial Media Icons

© Terracon d.d. Split. Autorska prava pridržana. Uvjeti korištenja.

Muška ljetna moda – karirane bermude

Karirane bermude visoko su pozicionirane na modnoj ljestvici muške ljetne odjeće. Razlog je taj što ih mogu lako kombinirati s ostatkom outfita koji podrazumijeva izbor jednobojne majice ili košulje.

Najtraženiji model na tržištu jest klasični model kariranih bermuda s crtom koji je prošle godine također bio najviđeniji komad muške odjeće tijekom ljeta.

Klasični modeli kariranih bermuda, u svim bojama, a osobito crvenoj, žutoj, narančastoj i zelenoj dobrodošli su i ove sezone. Šarenilo u muškoj kolekciji pozivnica je ovom spolu na kupnju istih, a na tržištu se za one hrabrije mogu pronaći bermude koje unatoč kariranom uzorku krase i drugi trendi uzorci i detalji.

Cvjetni i kockasti uzorci, prema našem mišljenju, najatraktivniji su na kariranim bermudama, dok po pitanju detalja prednost dajemo remenu i podvrnutim nogavicama koje mogu učiniti vaš look zanimljivijim. Remeni koje ćete uklopiti na karirane hlače neka budu od materijala koji je zastupljen na obući koju nosite.

Premda jednobojne majice ili košulje najljepše pristaju na karirane bermude, ako imate osjet za modu, možete se odlučiti i za majicu koja će imati uzorak, a koju ćete kombinirati na ove bermude. Pritom pripazite na boju zastupljenog uzorka jer treba odgovarati boji kariranog uzorka kojeg nosite.

karirano  naslovna (2)

Važno je i da pripazite da vam je majica ili košulja koju nosite izvan hlača!

Klasičan look s bermudama postići ćete ako ste za obuću odabrali kožne japanke. U tom slučaju, neka remen koji nosite na karirane bermude bude od kože ili skaja.

Ležeran look možete postići ako nosite platnene tenisice. Kombinirajte ih s platnenim remenom te nosite na stopalice, nikako na čarape iznad gležnja!

U percepciji mnogih, klasičan i ležeran look jedino možete postići odijevanjem kariranih bermuda, ali mi vam kažemo da to nije tako!

Naime, s kariranim bermudama možete izgledati istovremeno ležerno i elegantno. Navedeno ćete postići ako je vaša kombinacija kariranih bermuda i košulja u različitim nijansama plave boje. Ta kombinacija idealna je za odlazak na posao, stoga vam predlažemo da si je svakako priskrbite!

Jelena Perko, mag. oec.

Comments are closed.

Social Media IconsSocial Media IconsSocial Media IconsSocial Media Icons

© Terracon d.d. Split. Autorska prava pridržana. Uvjeti korištenja.